Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kod mene se to dosta mijenja. Nekad sam pratio skoro samo domaće lige, ali sam preko prijatelja počeo gledati i utakmice iz drugih zemalja. Sad često prebacujem između njih, zavisno od toga koje se utakmice igraju. Šta vi češće pratite, domaće ili međunarodne lige?

Posted (edited)

Obično pomnije pratim strane lige jer uživam gledati različite stilove igre. Posebno mi je zanimljivo kada gledam ekipe koje rijetko pratim. Nekad prije utakmice pogledam i dostupne informacije na https://mrbit.ba/bs/games/jackpots čisto iz radoznalosti, pa nastavim pratiti meč. Domaću ligu također pogledam kada imam vremena, ali ne stignem pratiti sve utakmice. Najviše mi odgovara kada vikendom ima nekoliko zanimljivih susreta iz različitih zemalja, pa mogu napraviti mali izbor prema tome šta mi tog dana djeluje interesantno.

Edited by WilliG
Posted

Hvala, obično samo gledam ono što se trenutno prenosi. Lakše mi je uživjeti se u utakmicu ako poznajem timove, ali ponekad i mečevi iz liga koje baš i ne pratim mogu biti zanimljivi. Prije nekoliko sedmica gledao sam utakmicu iz lige koju inače uopće ne pratim i na kraju mi je bilo drago što sam je pogledao.